Michaela krijgt al een aantal jaren opdrachten voor Wageningen UR Plant Sciences Group. Als HR adviseur heb ik vaak gebruik gemaakt en maak ik nog steeds gebruik van haar vaardigheden als coach en loopbaanadviseur voor diverse medewerkers op diverse afdelingen en bij leerstoelen van de Universiteit. Michaela is professioneel en weet de medewerkers in beweging te krijgen of dat nu is omdat ze een andere draai willen geven aan hun loopbaan door anders te werken of opnieuw te kijken, of door het zoeken naar een andere baan binnen of buiten de organisatie.
Michaela is een prettige persoonlijkheid die gaat voor een goede samenwerking en een goed resultaat. Ik kan haar dan ook absoluut aanbevelen.

Hedwig Casteels

HR Advisor
Wageningen University Plant Science Group


Michaela bouwt trainingen op vanaf een solide theoretisch fundament, om met warmte en toewijding de praktijk te verkennen en mensen vertrouwd te maken met motiverende gespreksvoering. Hierbij bereidt ze goed voor welke doelgroep ze voor zich heeft, zodat de voorbeelden hierop aansluiten.

Hilde Roberts

Opleidingsdeskundige (educatie expert)
Careyn


I have great experience with Michaela as an outstanding trainer on Motivational Interviewing and personal and professional performance.

Frans Vlek

Senior trainer / coach
NSPOH