Ernst Casimirlaan 61
3708 CH ZEIST

06 – 129 67 140
030 – 69 74 099


XCHANGE geeft deskundig en praktisch advies bij persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Onze coaching is gericht op het stimuleren van de talenten, motivatie en gedrevenheid van medewerkers in uw organisatie.

Voor grotere opdrachten en projecten maakt XCHANGE gebruik van een netwerk van senior consultants met een brede Human Resource Development ervaring.

 

Veranderen doe je uiteindelijk zelf. Wil je ontdekken hoe?

Michaela van der Veen

 
pasfoto michaela 2018 kwaliteit normaalbewerkt_9.JPG

Veranderen doe je uiteindelijk zelf. Dat is maar goed ook. Want keuzes in loopbaan en leven zijn persoonlijk. Een verandering in je werkwijze of de manier van communiceren moet aansluiten bij wie je bent en waar je naar toe wilt. Bij je eigen motivatie, competentie en potentieel. Daarom is coaching altijd co-creatie.

In de aanpak van je vragen sta jij aan het stuur. Mijn expertise is het versterken van jouw veranderbereidheid en verandervermogen. Op deze wijze draag ik bij aan jouw effectiviteit én welbevinden.

Mijn werkwijze is geïnspireerd op de uitgangspunten en aanpak van oplossingsgericht werken en motiverende gespreksvoering.

Ik maak gebruik van mijn brede ervaring in diverse sectoren (bij Universiteiten, in ICT, financiële dienstverlening, industrie, gezondheidszorg, welzijn en meer). In veranderingsprocessen combineer ik mijn ervaring als trainer, assessor, consultant en coach van professionals en leidinggevenden.

 

Coaching opleiding RINO (ICF erkend)

Executive Master Management Consulting VU Amsterdam.

Klinische Pedagogiek aan de Rijksuniversiteit Leiden.

MINT trainer, aangesloten bij internationale netwerk van trainers in motiverende gespreksvoering.

Voorheen: GITP FOCUS, GITP Loopbaancentrum, HAY Group Executive Development

Achtergrond in vogelvlucht

XC_4e.jpg